Bijuterii la modă

Bijuterii la modă

Despre bijuterii

Bijuteriile sunt purtate de oameni din toate culturile și sunt fabricate din diverse metale.

Acestea se realizează în diferite forme, stiluri, culori sau dimensiuni, astfel încât se potrivesc oricărui stil vestimentar sau gust.

De-a lungul timpului, bijuteriile au fost asociate cu anumite culturi și tradiții sau au fost folosite în scopuri religioase. De asemenea, au mai fost folosite și pentru a celebra un eveniment important, de exemplu verighetele, care sunt un simbol al credinței și al iubirii.

Acum, în tendințe este utilizarea metalelor inovatoare, cum ar fi oțelul, care este rezistent, durabil și oferă un aspect modern și elegant.

Pietrele strălucitoare rămân o variantă foarte iubită și populară. Indiferent de culoarea lor, oferă strălucire și personalitate oricărei ținute. Bijuteriile cu pietre sunt cadouri speciale și sunt alegerea perfectă pentru un look de impact și valoros.

Bijuteriile la modă

             

Bijuteriile cuban sunt cunoscute pentru designul lor unic și impunător. Foarte populare sunt lanțurile și brățările, care sunt groase și decorate cu pietre strălucitoare.

Acest tip de bijuterii sunt un simbol al culturii hip-hop și sunt adesea purtate de rapperi sau trapperi.

Deși bijuteriile cuban sunt un accesoriu important în ținuta unui artist, au o poveste complexă. În Cuba, sunt considerate semn al bogăției și adesea au și pandantive cu simboluri religioase sau care reprezintă prosperitatea și bogăția.

Acestea sunt purtate ca un accesoriu fashion care completează perfect orice ținută.

  

Bijuteriile tennis

 

Acestea și-au schimbat numele din "brățări eternity" în "brățări tennis" pentru că în timpul unei partide de tenis, fostei jucătoare americane Christine Marie Evert, i-a căzut brățara iar aceasta a cerut organizatorilor să întrerupă partida pentru a căuta brățara. Din 1987 până în prezent, bijuteriile tennis sunt extrem de iubite.

Acestea au un stil clasic cu aspect elegant și luxos, sunt realizate dintr-un șir de pietre strălucitoare de dimensiune și formă identică și sunt disponibile în mai multe culori.

Bijuteriile tennis sunt accesoriul ideal pentru ținutele elegante purtate la diverse evenimente, dar și pentru ținutele casual și ieșirile în oraș, sau chiar la birou. Recent, au fost adoptate și de cultura hip-hop, fiind purtate de asemenea de rapperi și trapperi, adesea cu diamante naturale.


Cum asortezi bijuteriile cu hainele?

Iată cinci sfaturi despre cum să asortezi bijuteriile cu hainele:

  1. Alege bijuterii care se potrivesc stilului tău vestimentar. Dacă porți o ținută simplă și minimalistă, alege bijuterii care adaugă un strop de strălucire, iar dacă porți haine cu design în culori puternice, poți alege bijuterii discrete. Daca chiar vrei să ai acel look de impact, poți alege bijuterii de impact chiar dacă ai o ținută sclipitoare, care iese în evidență.
  2.  Ai grijă la forma gâtului și la mărimea bijuteriilor. Bijuteriile mici și de finețe se potrivesc perfect cu obiectele vestimentare care au gulerul rotund. Bijuteriile mari și lungi sunt ideale atunci când porți un decolteu în forma de V.
  3. Pentru o ținută simplă, alege una sau două bijuterii mari, cum ar fi brățări cuban sau un colier cu pietre strălucitoare. Le poți combina cu bijuterii mai discrete și vei avea un look diferit, de impact.
  4. Combină bijuteriile cu părul și machiajul tău. Alege cercei și un colier lung cu pietre strălucitoare dacă porți părul strâns într-un coc simplu, sau adaugă un colier tennis elegant dacă ai părul scurt, sau dacă este coafat simplu.
  5. Experimentează diferite stiluri de bijuterii și haine. Ieși din zona de confort. Asortează bijuterii strălucitoare cu ținute minimaliste. În zilele noastre nu există regulli atunci când vine vorba de stil și modă.

Pe site-ul nostru vei găsi o gamă de bijuterii pe stilul tău. Explorează acum și adaugă acel look mult cautat pentru ținutele tale.

RELATED ARTICLES